https://online-pelit.com/
Pelaa Starburst Peliautomaatit Ilmaiseksi

Pelaa Starburst Peliautomaatit – Hedelmäpeli Online

Harvalukuiseen kristallit pääsymboleikseen tehneiden kolikkopelien joukkoon kuuluva Starburst erottuu joukosta usella tavalla. Miksikö? Koska voit PELATA MOLEMPIIN SUUNTIIN! Sallimalla pelaajien pelata vasemmalta oikealle ja päinvastoin Starburst on toiminnantäyteinen kolikkopelikokemus, jonka veroista et ole ennen nähnyt.

Kuinka Pelata Starburst-paikkaa?

Pelissä on viisi rullaa ja jopa 10 voittoriviä.

Kaikki tärkeät painikkeet, kuten COIN VALUE, MAX BET, AUTOPLAY and LEVEL ovat näytön alareunassa.

Käynnistä kierros painamalla näytön alareunan keskellä olevaa SPIN-painiketta.

Pelaa molempiin suuntiin

Starburst tuplaa mielellään suuren voiton mahdollisuutesi jokaisella kierroksella mahdollistamalla kelpuuttavan voittojen maksun kolmen tai useamman samantyyppisen symbolin avulla. Ne voivat ilmaantua rullien vasemmanpuolimmaisesta tai oikeanpuolimmaisesta reunasta. Siten sekä kertoimet että riemu tuplaantuvat!

Expanding Wild -symbolit

Starburst-pelissä Wildit eivät ole vakiomallisia symboleita, vaan ne ilmaantuvat vain satunnaisesti rullille 2, 3 ja 4. Kun Wild ilmaantuu, se laajenee peittämään koko rullan, jolloin rulla villiintyy sillä vuorolla ja seuraavalla vuorolla. Jos toinen Wild-symboli ilmaantuu uudelleenpyöräytyksen aikana, sama ilmiö toistuu niin kauan, kunnes uusia Wild-symboleita ei enää ilmaannu, jolloin Wild-kierros päättyy.

alkaa pelata peliä
and voittaa!

SÄÄNNÖT

Starburst™ on viisirullainen, 3-rivinen videokolikkopeli, jossa on Starburst™ Wild ja uudelleenpyöräytyksiä ja mahdollisuus voittaa molemmista suunnista.

Voit pelata 1–10 vetoriviä eri panostasoilla ja kolikon arvoilla.

Starburst™ Wild -symbolit voivat ilmaantua vain rullille 2, 3 tai 4.

Jos yksi tai useampi Starburst™ Wild -symboli ilmaantuu mihin tahansa kohtaan rullilla 2, 3 tai 4, Starburst™ Wild -toiminto käynnistyy.

Starburst™ Wild -toiminnon aikana Starburst™ Wild -symbolit laajenevat peittämään koko rullan ja pysyvät paikoillaan, kun muut rullat pyörähtävät uudelleen.

Starburst Wild -symbolien

Jos uusi Starburst Wild ilmaantuu uudelleenpyöräytyksen aikana, se laajenee ja pysyy paikallaan mahdollisten aiemmin laajentuneiden Starburst Wild -symbolien kanssa toisen uudelleenpyöräytyksen ajan.

Starburst Wild -toiminto päättyy, kun uusia Starburst Wild -symboleita ei enää ilmaannu uudelleenpyöräytyksen aikana.

Enintään kaksi uutta Starburst Wild -symbolia voi ilmaantua sen jälkeen, kun Starburst Wild -symboli käynnistää uudelleenpyöräytyksen. Ne käynnistävät yhden ylimääräisen uudelleenpyöräytyksen jokaista ilmaantuvaa Starburst symbolia kohti. Tällä tavoin käynnistyviä uudelleenpyöräytyksiä voi olla enintään kolme.

Uusintapyöräytyksissä pelataan samalla panoksella kuin uusintapyöräytykset käynnistäneellä kierroksella.

Jätä kommentti